Mine siste saker

beta

Hjelp, Strava-strømmen min er plutselig full av innendørssyklister

I treningsappen min flommer det over av kollegers sykkeløkter fra London, Innsbruck og New York. Det eneste som skurrer er at syklisten umulig kan ha vært i New York på det tidspunktet. Jeg så ham jo nettopp på jobb!

Les saken på nrkbeta.no


dagdrømmingHvor ble dagdrømmingen av?

Jeg går glipp av verdifull dagdrømming når jeg lokkes til mobilens lysende skjerm hver gang jeg har et øyeblikk til overs.

Les saken på harvestmagazine.no

 


Instagram har blitt kjendisenes pressemeldingstjeneste

Da Märtha Louise formulerte innlegget om at hun og Durek Verrett var #inlove og hadde blitt kjærester, visste hun at hele Presse-Norge ville kaste seg over nyheten så fort hun trykket «del» på Instagram. En enklere og mer effektiv pressemeldingstjeneste finnes nok ikke.

Les saken på nrkbeta.no


instagramlikerneEn løs teori om Instagram-likerne

Etter mange års overdreven bruk av Instagram har jeg skapt min egen teori om de sju ulike liker-typene som følger meg – og sikkert deg.

Les saken på nrkbeta.no

 


Kunsten å lese med ører og fingre

Jeg har en kollega som har jobbet i NRK i over ett år, men som aldri har sett kantina. Han legger ikke merke til at kjente fjes som Bjarte Tjøstheim eller Anne Lindmo haster forbi. Og han har aldri sett sin egen sjef i øynene.

Les saken på nrkbeta.no


Hva er egentlig greia med Iphone?

Fredag fikk mange nyforelskede endelig ta med seg den deilige og spennende Iphone X hjem for første gang. Om ett år eller to er X-en bare en av mange ekser.

Les saken på nrkbeta.no


Screenshot_20161102-214436En stravasiøs ferd

Hei, jeg heter Christine og jeg er sporingsavhengig. Jeg klarer knapt å bevege meg uten et sterkt behov for å se det på et kart etterpå.

Les saken på nrkbeta.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s